JAN 23 2015

Tillfredsställ din hunds behov

Djur

För alla djurägare är det av största vikt att ditt djur mår bra. Precis som för oss människor har en hund flera grundläggande behov som först av allt måste uppnås för att detta ska kunna ske. När dessa behov väl dock är infriade är sedan möjligheterna för ytterligare glädje i din hunds liv näst till oändliga.

Glad hund

Det är av största vikt för din hunds välmående att basala behov som mat och vatten på ett riktigt sätt tillhandahålls. Mängden mat är dessutom en balansgång mot den motion din hund får ut av de aktiviteter ni utför tillsammans. Precis som du inte vill ha en undernärd hund, vill du heller inte att din hund lägger på sig alltför mycket vikt och helt enkelt blir tjock.

Något annat som kan ge din hund lycka är såklart olika sorters leksaker och hundgodis. Artiklar som dessa kan underlätta leken mellan dig och din hund och knyta starka band er emellan. Små godisbitar är också bra som belöning när du tränar din hund, för att stärka vissa beteenden.

Att din hund har en bäddplats där den kan känna sig tryck är också viktigt. Det kan till exempel röra sig om en bur. Många av burarna på dagens marknad kan dessutom enkelt omlokaliseras och passar bra att använda i din bil, när ni ska ta en tur.

Arkiv
Kategorier