MAJ 05 2020

Stort intresse för hästar

Djur, Häst

Vi är alla olika och har olika intresse för olika djur. Du kanske har ett stort intresse för hästar men inte riktigt kommit till skott och börjar rida än. För många av oss så kan det vara så att man älskar ett djur till den grad att vi anser oss vara en hästmänniska utan att äga en egen häst.

Det kanske görs regelbundna besök i något stall där man har sin favorithäst och funderar på om  det är läge att skaffa sig en egen eller om man ska skriva in sig på någon ridskola för att få möjlighet till ridning och allt som har med häst att göra. Är intresset stort så ska du naturligtvis anmäla dig för att få börja rida. Detta gäller både gammal och ung.

Det kan mycket väl vara så att man gärna visar upp för andra vilket intresse man har genom att köpa t-shirt med hästmotiv tryckt på. Hos Jiteshop så hittar du mängder med produkter för dig som bland annat älskar hästar. Klicka dig vidare här för att komma till deras sajt. Välj vilket plagg som du vill köpa och vilket motiv som önskas på ditt plagg.

Om du är i åldern att du ska välja gymnasium och har ett stort hästintresse så kanske det är ett naturbruksgymnasium du ska välja. På Tenhults så finns det en speciell utbildning för dig som har trav och hästar som intresse. På skolan så finns det massor med hästar och ett stort ridhus där ni får lära er allt som har med hästar att göra.

Arkiv
Kategorier