SEP 15 2017

Skäm bort din katt

Djur, Husdjur, Katt

Ibland får man bara den där känslan som får en att vilja skämma bort sin katt det lilla extra. Det kan bero på flera olika anledningar som att den exempelvis varit extra gullig och snäll, fått utstå någon jobbig period hos veterinären, eller tagit sig igenom den stora utmaningen att åka bil till eller från sommarstugan (för katter som hatar att åka bil). Ja, vad det än beror på så är det ibland dags att unna katten något riktigt fint, det är alla katter värda!

När man ska till att unna sin katt lite extra så vet man förhoppningsvis ungefär vad de brukar tycka om. Vare sig det handlar om att köpa ett par räkor, någon fiskbit från kyldisken på ICA, eller att ge dom någon rolig leksak så gäller det helt enkelt att veta vad de gillar för att katten faktiskt ska bli glad. För dig som både vill ge din katt något extra fint men som dessutom gärna sparar pengar på kuppen så rekommenderar vi helt klart ett besök hos Rabatterat, där du hittar massor av passande alternativ att välja bland.

Vi är dessutom helt säkra på att din gest inte kommer att gå din katt obemärkt förbi utan att den kommer att fatta att du har ansträngt dig för att göra honom eller henne glad. Som du säkert redan är medveten om så är katter oerhört intelligenta varelser med bra koll på världen runt om dom. Kanske blir därför er relation än bättre och starkare av din gåva!

Arkiv
Kategorier