MAR 27 2015

Djurkul online

Djur

Att djur är både trevliga och underhållande är det nog inte någon som tvekar på. Allt detta kan sedan koncentreras till överdriven söttma med hjälp av en kamera samt möjligheten att lägga text på bilder. Nu skall vi prata roliga djur online.

Lolcats

Som ni säkert redan förstod så var det vi beskrev i artikelns inledning så kallade bilmemes med bildtexter, närmare bestämt lolcats.

Lolcats är en rolig bild på en katt som sedan fått en bildtext som lägger till ytterligare mening och humor. Den främsta sajten inom detta området heter I can has cheezeburger efter en lolcatbild med samma namn.

Spel

Det finns en storm mängd spel med söta djur online men detta apfokuserade slotsspel är vår favorit. Normalt sett så ser man inga apor i spelet men om deras ikon dyker upp på spelplanen får man se en rolig och söt animation när apan i fråga hoppar fram på skärmen och byter ut rutorna till wilds för att öka vinstchansen.

Youtube

Söka djurvideos på youtube är mångas favoritsätt att fördriva tiden. Allt man behöver göra är att skriva in funny cat eller något annat djurs namn så får man snabbt se tusentals och åter tusentals videos att välja bland.

Samtidigt som internets befolkning uppenbarligen är väldigt beroende av sitt djurinnehåll så gillar de även att driva med andra djurälskare. Ett kärleksfullt exempel på detta är den nedanstående videon gjorda av musikgruppen Schmoyoho. De har använder programmet autotune för att få en kvinna som i en video bekännde hur mycket hon älskar katter att sjunga.

Arkiv
Kategorier