Bästa sajterna för oss djurälskare

Finns det någon bättre än djur? Inte mycket om du frågar oss djurälskare. På nätet går det att hitta många sajter där vi djurälskare verkligen kan utveckla vårt intresse och även diskutera saker och ting med andra djurälskare.

Söta djur

Zoonen är en sida på nätet med i princip allting som rör djur. På sidan kan man bland annat läsa om fiskar och akvarier, exotiska djur, hundar, hästar, katter, smådjur, sällskapsfåglar samt terrariedjur. Dessutom kan man på Zoonen titta på bilder och filmer samt läsa bloggar skrivna av medlemmar. Utöver finns här även annonser, något för den som är intresserad av att skaffa ett husdjur.

Chinchilla

Minisajtportalen har samlat några av Sveriges mest passionerade djurvänner som startat upp småsidor inom de flesta kategorier. Du kan hitta specialister på de mest sällsynta djuren såsom exotiska djur, chinchillas, rexkaniner samt gerbiler.

Djurrättsorganisation Djurens Rätts hemsida är en informativ och saklig sida som handlar bland annat tar upp djurskyddslagen och andra djurrättsfrågor.

Kaniner

Djurportalen.nu kan man läsa mer om det ansvar som kommer med att skaffa sig ett husdjur. Materialet är mer på artikelformat, men allt är lättfattligt och överskådligt om man behöver snabb hjälp.

En sajt som innehåller både bra fakta och ett välutformat bildarkiv kring husdjur och djur i största allmänhet är bilderochfakta.se. Se sidan som ett bra uppslagsverk om det är något du undrar över eller vill ha en bilduppfattning om.

Arkiv
Kategorier