AUG 28 2017

Att ta hand om sina djur

Djur, Fisk, Hund, Husdjur, Katt

Oavsett vad för husdjur som införskaffas så krävs det en viss skötsel, klart att vandrande pinnar inte kräver lika mycket omsorg som en katt eller hund men det behöver ändå tittats till så att den vandrande pinnen har det bra där den befinner sig.

Katt

Om man har någon vana sedan tidigare att ha ett husdjur så underlättar det då man lärt sig mycket sedan tidigare djur. Är det första gången man skaffar sig en katt eller något annat husdjur så kan det vara bra att läsa på om lite skötselråd hur man har hand om en katt.

Hund

Det gäller också om man skaffar sig en hund att veta hur man ska uppfostra och ta hand om den lilla valpen. De klarar sig inte själv utan måste få uppmärksamhet och stimulans likväl som en katt. Det ska ges mat varje dag och den måste ut och få göra sina behov.

Fiskar

Att skaffa sig ett akvarium kan vara fantastiks vacker och även detta måste hållas rent och fiskarna ska ha sin mat på regelbundna tider. Ett välskött akvarium är mycket vackert att se och fiskarna mår mycket bättre om de har rent där dom bor.

Arkiv
Kategorier